Om mig

Om MS Biothane

Jag heter Margareta Svensson och är född -62. Jag bor i Sveg och har en arab. 2012 var jag på jakt efter nya ridtights, men jag tyckte att allt var för dyrt så jag sydde mig ett par egna. Jag har alltid tyckt om att sy och att hålla på med hantverk. Mina egna ridtights spreds via sociala medier, och det var fler som ville ha likadana.

 

Ungefär ett år senare startade jag mitt egna företag, eftersom efterfrågan på mina ridtights var så stor. I mitt företag hjälper jag även folk i Sveg med att laga dragkedjor, kläder, skor och annan sömnad. Under det första två åren med mitt företag  började jag även sy träns i biothane.  Numera är det den största biten och jag syr i princip bara ridtights på specialbeställning efter mått.

Ända sedan starten av mitt företag har jag fokuserat på att kunden ska kunna skapa sina egna ridtights, eller sitt egna träns. Jag tycker att alla ska kunna ha sitt egna, unika träns, och denna möjligheten finns inte bland de stora märkena.

 

Idag går mitt företag bättre än någonsin. När jag startade företaget hade jag som målsättning att ha roligt och förverkliga min hobby. Idag har jag ungefär 10-15 beställningar per månad. De flesta beställer numera träns, men det är fortfarande några som beställer mina ridbyxor. Jag tycker det är jätteroligt och ångrar inte att jag tog steget och startade företaget.